ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ        ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΜΟΥ 69 2ος ΟΡΟΦΟΣ Τ.Κ. 54623

ΤΗΛ: 0310 275791 FAX: 0310 227525 ΑΥΤ.ΤΗΛ.: 0310 221051

ΑΠΟΝΟΜΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   

κάντε κλικ για μεγένθυση
Ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Θ. κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης προλογίζει την εκδήλωση
κάντε κλικ για μεγένθυση
Ο συντονιστής της εκδήλωσης, Γραμματέας του Φ.Σ.Θ. κ. Διονύσης Ευγενίδης
κάντε κλικ για μεγένθυση
Τα μέλη του Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ. κ.κ. Συλλιγνάκης,Νούλης, Μπιμπλής και Πειστικός
κάντε κλικ για μεγένθυση
Η φωτογραφία του αείμνηστου Προέδρου μας Τάσου Καραγκούνη
κάντε κλικ για μεγένθυση
Τα μέλη του Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ. κ.κ. Ευσταθίου, Φαρσάκης, Ευγενίδης και Νώτας
κάντε κλικ για μεγένθυση
Ο βουλευτής Θεσ/νίκης κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης παρακολούθησε την εκδήλωση
κάντε κλικ για μεγένθυση
Άποψη από την κατάμεστη αίθουσα
κάντε κλικ για μεγένθυση
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.
κάντε κλικ για μεγένθυση
Ο καθηγητής της Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. κ. Γεωργακόπουλος απευθύνει χαιρετισμό
κάντε κλικ για μεγένθυση
Ο υιός του Τάσου Καραγκούνη με την υποτροφία και τον έπαινο από τον Πρόεδρο του ΦΣΘ
κάντε κλικ για μεγένθυση
Ο Ολυμπιονίκης μας Δημοσθένης Ταμπάκος, παρών στην εκδήλωση
κάντε κλικ για μεγένθυση
Ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Θ. σε ένα στιγμιότυπο της εκδήλωσης

Στις 29 Μαϊου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση απονομής υποτροφιών στη μνήμη Τάσου Καραγκούνη, από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.
Ο Τάσος Καραγκούνης διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι υπηρεσίες που προσέφερε στο Σύλλογό μας αλλά και στο φαρμακευτικό κόσμο της χώρας γενικότερα, ήταν ανεκτίμητες.
Ο Θεσμός των υποτροφιών στα παιδιά των φαρμακοποιών που πέρασαν μετά από εξετάσεις στα ΑΕΙ της χώρας, ξεκίνησε το 2000 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Στη φετινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο βουλευτής κ. Ψωμιάδης, ο αντιδήμαρχος κ. Γερογιάννης εκ μέρους του Δημάρχου Θεσ/νίκης, ο Ολυμπιονίκης μας Δημοσθένης Ταμπάκος, καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλοι επίσημοι.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης σε μία κατάμεστη αίθουσα από συγγενείς και φίλους των βραβευθέντων φοιτητών αλλά και συναδέλφους και φίλους του αείμνηστου Τάσου Καραγκούνη. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο ομότιμος καθηγητής Φαρμακευτικής του Α.Π.Θ. κύριος Πέτρος Γεωργακόπουλος, ο οποίος και παρέδωσε αντίτυπα του βιβλίου του "Φαρμακευτική τεχνολογία" στους επιτυχόντες στις Φαρμακευτικές σχολές της χώρας.
Στη φετινή εκδήλωση είχαμε την ιδιαίτερη χαρά να βραβεύσουμε τον υιό του Τάσου Καραγκούνη που πέρασε πρώτος στη Φαρμακευτική Θεσσαλονίκης. Τα αναμνηστικά διπλώματα και τις υποτροφίες απένειμαν η συνάδελφος κυρία Καραγκούνη-Κεχαγιά Ελένη, σύζυγος του θανόντος προέδρου, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Δημήτριος Βαγιωνάς, μέλη των Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΑ., της ΟΣΦΕ και της ΠΑΝΣΥΦΑ καθώς και οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών τις οποίες το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση όπου οι τιμηθέντες νέοι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους, αλλά και να δεχθούν τα συγχαρητήρια και τις ευχές των παρισταμένων.
Οι τιμηθέντες με υποτροφία 41 νέοι φοιτητές είναι: Καραγκούνης Δημήτριος, Αλεξανδρίδου Δήμητρα, Αλεξούδη Βάϊα-Αικατερίνη, Αναστασιάδου Ιουλία, Αποστολακέα Μαρία, Βασιλοπούλου Αθηνά, Βατσέλης Απόστολος, Γερασίμου Άννα, Γιαννίκης Βύρωνας, Γρηγοριάδου Ξανθίππη, Ελευθεριάδης Βλάσιος, Ευθυμιάδου Παρασκευή, Ευσταθίου Χρυστάλλα, Ζαφειριάδου Όλγα, Κακάνας Δημήτριος, Καλογεράς Λεωνίδας, Καραβασιλίδου Σουλτάνα, Κορυφίδου Αικατερίνη, Κοτέλης Χρήστος, Κουτσουφλιανιώτης Κων/νος, Λάτσιος Παναγιώτης, Μπάρμπας Αναστάσιος, Μυλωνάκης Εμμανουήλ, Νοϊτσάκης Λεωνίδας, Οικονόμου Δημήτριος, Πάκας Ελευθέριος, Παππά Ευγενία, Παυλίδης Κοσμάς, Πέππη Μαίρη-Ζωή, Ποντίκη Ακριβή, Σαμαρά Αλεξάνδρα, Σαμαράς Λεωνίδας, Συλλιγνάκη Πηνελόπη, Ταμπάκος Δήμος, Τσιούντος Βασίλειος, Φιλοθέου Χριστίνα, Φλώρος Δημοσθένης, Χαϊνογλου Αθανασία, Χατζόπουλος Γεώργιος, Χίγκα Μαρία και Χριστοδούλου Κων/νος.