ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ        ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΜΟΥ 69 2ος ΟΡΟΦΟΣ Τ.Κ. 54623

ΤΗΛ: 2310 275791 FAX: 2310 227525 ΑΥΤ.ΤΗΛ.: 2310 221051

ΑΠΟΝΟΜΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Την Τετάρτη 14 Μαίου πραγματοποιήθηκε στον υπαίθριο χώρο του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση απονομής υποτροφιών στη μνήμη Τάσου Καραγκούνη, από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.
Ο Τάσος Καραγκούνης διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι υπηρεσίες που προσέφερε στο Σύλλογό μας αλλά και στο φαρμακευτικό κόσμο της χώρας γενικότερα, ήταν ανεκτίμητες.
κάντε κλικ για μεγένθυση
Ο Πρόεδρος του Φ.Σ.Θ. κ. Κ. Θεοδοσιάδης
κάντε κλικ για μεγένθυση
Ο Συντονιστής της εκδήλωσης κ. Ε. Ευσταθίου
Ο θεσμός των υποτροφιών στα παιδιά των φαρμακοποιών που πέρασαν μετά από εξετάσεις στα ΑΕΙ της χώρας, ξεκίνησε το 2000 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Στη φετινή εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου κ. Γεώργιος Δάφφας, ο αντιδήμαρχος κ. Ζουρνάς, ο Νομαρχιακός σύμβουλος κ. Παργιανάς, ο σύμβουλος του Δημάρχου Θεσ/νίκης κ. Μαργαρίτης, ο Ολυμπιονίκης μας Δημοσθένης Ταμπάκος, καθηγητές Πανεπιστημίου και άλλοι επίσημοι.
Την εκδήλωση προλόγισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης, σε μία φιλική βραδιά, στους φιλόξενους και πανέμορφους κήπους του Πολεμικού Μουσείου που είχαν κατακλυστεί από συγγενείς και φίλους των βραβευθέντων φοιτητών αλλά και συναδέλφους και φίλους του αείμνηστου Τάσου Καραγκούνη από όλη την Ελλάδα.
Τα αναμνηστικά διπλώματα και τις υποτροφίες απένειμαν η συνάδελφος κυρία Καραγκούνη-Κεχαγιά Ελένη, σύζυγος του θανόντος προέδρου, οι καλεσμένοι εκπρόσωποι της πολιτείας, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Δημήτριος Βαγιωνάς, μέλη των Δ.Σ. του Π.Φ.Σ., του ΣΥ.ΦΑ., της ΟΣΦΕ και της ΠΑΝΣΥΦΑ καθώς και οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών τις οποίες το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά. Στη φετινή εκδήλωση συμμετείχαν οι φαρμακευτικές εταιρείες ABBOT, BOEHRINGER INGELHEIM, ELPEN, GLAXO SMITH KLINE, JANSSEN, LAVIPHARM, NOVARTIS, ROCHE, WYETH καθώς επίσης και η IMS, η Τράπεζα Πειραιώς, ο Π.Φ.Σ. η Ο.Σ.Φ.Ε. η ΠΑΝΣΥΦΑ και ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης.
κάντε κλικ για μεγένθυση
Τα μέλη του Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.
κάντε κλικ για μεγένθυση
Άποψη από την εκδήλωση

κάντε κλικ για μεγένθυση
Μερικοί από τους εκλεκτούς προσκεκλημένους μας

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση όπου οι τιμηθέντες νέοι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις μεταξύ τους, να δεχθούν τα συγχαρητήρια και τις ευχές των παρισταμένων και να επισκεφθούν μαζί με τους υπόλοιπους καλεσμένους την έκθεση καλλιτεχνικής δημιουργίας των φαρμακοποιών που φιλοξενούταν στον ίδιο χώρο.
Οι τιμηθέντες με υποτροφία 48 νέοι φοιτητές είναι: Αικατερινάρη Κωνσταντίνα, Ανεμούδης Απόστολος, Αποστόλου Αλέξανδρος, Αργυρόπουλος Πασχάλης, Βασιλάκου Αικατερίνη, Βασιλειάδης Κυριάκος, Βασιλοπούλου Αθηνά, Βογιατζή Αναστασία, Γιαννούλη Ανδρονίκη, Ευθυμιάδου Παρασκευή, Ζαχαράκης Ιωάννης, Ζιώγα Σαοπφώ, Θεοδωρίδου Ναταλία, Ιωαννίδου Παναγιώτα, Καλογεράς Γεώργιος, Καλοκαιρινός Τηλέμαχος, Καραγιάννης Κοσμάς, Κλειδαρά Μαρία, Κορακίδης Νικόλαος, Κορυφίδου Αντωνία, Λαγάκος Αλέξανδρος, Μαυροβουνιώτη Ελένη, Μόσχος Ανδρέας, Μπάρμπας Χρήστος, Μπίκος Κων/νος, Μποτσίνης Ευάγγελος, Ναούμ Παναγιώτης, Νικηφόρου Γεώργιος, Νικόλτσιος Νικόλαος, Παναγιώτου Δημήτριος, Παπουτσή Βασιλική, Παυλίδου Εριέτα, Πετρήχου Χριστίνα-Μαρία, Σαμαρά Τατιάνα, Σαρχόση Ελένη, Σπυροπούλου Χριστίνα, Σταματέλλος Σπυρίδων, Σταμίρης Δημήτριος, Σταυρακάκη Ιωάννα, Ταμπάκου Δέσποινα, Τσιμόπουλος Βύρων, Τσιρογιάννη Άλκηστις, Φαραώνης Περικλής, Φωτιάδου Ευθαλία, Χαλβατζόγλου Μιχαέλα, Χαραλαμπίδης Παύλος, Χαρίση Φανή και Χασάπης Δημήτριος.

Π Ε Ρ Ι Σ Σ Ο Τ Ε Ρ Α ...