ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΜΟΥ 69 2ος ΟΡΟΦΟΣ Τ.Κ. 54623

ΤΗΛ: 2310-275791 FAX: 2310-227525 ΑΥΤ.ΤΗΛ.: 2310-221051

ΠΡΟΣ: Όλους τους συναδέλφους

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ξεκίνησε το 2002 συνεργασία με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών. Το Τελλόγλειο Ίδρυμα είναι ένας πολυχώρος τέχνης και η συνεργασία του με το σύλλογό μας που αφορά τον θεατρικό τομέα των δραστηριοτήτων του, συνεχίστηκε το 2003 και ολοκληρώνεται φέτος. Συγκεκριμένα, στο Ίδρυμα θα φιλοξενηθούν οι 3 τελευταίες εκδηλώσεις των "θεατρικών βραδινών" του Θεάτρου "Λύκη Βυθού". Πρόκειται για δραματοποιημένες διαλέξεις που συνδυάζουν τον θεωρητικό λόγο με τη σκηνική πράξη (δρώμενα ή άλλες τέχνες πλαισιώνουν το θέμα της εισήγησης).
Τα "θεατρικά βραδινά" πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα. Ημέρα παρουσίασης επιλέχθηκε η Δευτέρα και ώρα 9 το βράδυ. Πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος (Αγίου Δημητρίου 159 α - απέναντι από την Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ.) και ομιλητές είναι εξέχουσες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και τον ακαδημαϊκό χώρο.

Τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2004, στις 21:00, θα παρουσιαστεί η

Ελληνική συμμετοχή στην Έκθεση Σκηνογραφίας της Πράγας, ΠΡΑΓΑ 2003,

Από τον Απόστολο Βέττα,
Καθηγητή του Τμήματος Θεάτρου Α.Π.Θ.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει εξασφαλίσει 50 θέσεις σε κάθε παράσταση για τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης. Οι προσκλήσεις ισχύουν για δυο άτομα, συνεπώς θα δοθούν στους 25 πρώτους που θα τις ζητήσουν, με σειρά προτεραιότητας.
Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη παρουσίαση, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου με τα γραφεία του Συλλόγου για να κρατήσουν θέσεις και να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος           Ο Γραμματέας