ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ        ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΜΟΥ 69 2ος ΟΡΟΦΟΣ Τ.Κ. 54623

ΤΗΛ: 2310-275791 FAX: 2310-227525 ΑΥΤ.ΤΗΛ.: 2310-221051

ΠΡΟΣ: Όλους τους συναδέλφους

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Όπως γνωρίζετε, ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης έχει ξεκινήσει συνεργασία με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών για τη περίοδο 2002-2003. Το Τελλόγλειο Ίδρυμα είναι ένας πολυχώρος τέχνης και η συνεργασία του με το σύλλογό μας αφορά τον θεατρικό τομέα των δραστηριοτήτων του. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2002-2003 θα φιλοξενηθούν στο Ίδρυμα τα "θεατρικά βραδινά" του Θεάτρου "Λύκη Βυθού". Πρόκειται για δραματοποιημένες διαλέξεις που συνδυάζουν τον θεωρητικό λόγο με τη σκηνική πράξη (δρώμενα ή άλλες τέχνες πλαισιώνουν το θέμα της εισήγησης).

Τα "θεατρικά βραδινά" πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα. Ημέρα παρουσίασης επιλέχθηκε η Δευτέρα και ώρα 9 το βράδυ. Πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος (Αγίου Δημητρίου 159 α - απέναντι από την Ιατρική σχολή του Α.Π.Θ.) και ομιλητές είναι εξέχουσες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και τον ακαδημαϊκό χώρο.

Τη Δευτέρα 19 Μαίου 2003στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο βραδινό της χρονιάς με το

"Πανηγυρικό Αφιέρωμα στον Θεατρικό Συγγραφέα Ιάκωβο Καμπανέλλη"

Συμμετέχουν
Οι Θεωρητικοί: Ζωή Σαμαρά, Ομότιμη Καθηγήτρια ΑΠΘ, Αφροδίτη Σιβετίδου, Καθηγήτρια ΑΠΘ και Καλλιόπη Εξάρχου, Θεατρολόγος
Οι Ηθοποιοί: Δημήτρης Διακοσάββας, Μένη Κυριακόγλου, Φούλης Μπουντούρογλου, Δημήτρης Ναζίρης, Κώστας Σαντάς, Έφη Σταμούλη και Ελένη Φωτεινάκη.
Ο μουσικός Κώστας Στογιαννίδης, πιάνο
Τραγουδά η Ελένη Φωτεινάκη
Χορεύει η Κατερίνα Φούτση

Ο Συγγραφέας θα τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει εξασφαλίσει 50 θέσεις σε κάθε παράσταση για τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης. Οι προσκλήσεις ισχύουν για δυο άτομα, συνεπώς θα δοθούν στους 25 πρώτους που θα τις ζητήσουν, με σειρά προτεραιότητας.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη διάλεξη, θα πρέπει να επικοινωνήσουν μέχρι τη Δευτέρα 19 Μαίου με τα γραφεία του Συλλόγου για να κρατήσουν θέσεις και να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος           Ο Γραμματέας