ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ        ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΜΟΥ 69 2ος ΟΡΟΦΟΣ Τ.Κ. 54623

ΤΗΛ: 2310-275791 FAX: 2310-227525 ΑΥΤ.ΤΗΛ.: 2310-221051

Αγαπητοί Συνάδελφοι

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνει τη συνεργασία του με το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών για τη περίοδο 2002-2003. Το Τελλόγλειο Ίδρυμα είναι ένας πολυχώρος τέχνης και η συνεργασία του με το σύλλογό μας αφορά τον θεατρικό τομέα των δραστηριοτήτων του. Συγκεκριμένα, την περίοδο 2002-2003 θα φιλοξενηθούν στο Ίδρυμα τα "θεατρικά βραδινά" του Θεάτρου "Λύκη Βυθού". Πρόκειται για δραματοποιημένες διαλέξεις που συνδυάζουν τον θεωρητικό λόγο με τη σκηνική πράξη (δρώμενα ή άλλες τέχνες πλαισιώνουν το θέμα της εισήγησης).
Τα "θεατρικά βραδινά" πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα. Ημέρα παρουσίασης επιλέχθηκε η Δευτέρα και ώρα 8 το βράδυ. Πραγματοποιούνται στο αμφιθέατρο του Τελλογλείου Ιδρύματος και ομιλητές είναι εξέχουσες προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και τον ακαδημαϊκό χώρο.
Τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η δραματοποιημένη παρουσίαση του βιβλίου τα άδυτα του σημείου, της Ζωής Σαμαρά, καθηγήτριας Α.Π.Θ. Την παρουσίαση εισηγούνται η Αφροδίτη Σιβετίδου, καθηγήτρια Α.Π.Θ. και η Καλλιόπη Εξάρχου, Θεατρολόγος
Το Δ.Σ. του Συλλόγου έχει εξασφαλίσει 50 θέσεις σε κάθε παράσταση για τους φαρμακοποιούς της Θεσσαλονίκης. Οι προσκλήσεις ισχύουν για δυο άτομα, συνεπώς θα δοθούν στους 25 πρώτους που θα τις ζητήσουν, με σειρά προτεραιότητας.
Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις αυτές, θα πρέπει να επικοινωνήσουν την Τετάρτη 16 Οκτωβρίου με τα γραφεία του Συλλόγου για να κρατήσουν θέσεις και να πληροφορηθούν τον τρόπο που θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος           Ο Γραμματέας