ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ        ΣΥΛΛΟΓΟΣ    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΜΟΥ 69 2ος ΟΡΟΦΟΣ Τ.Κ. 54623

ΤΗΛ: 2310 275791 FAX: 2310 227525 ΑΥΤ.ΤΗΛ.: 2310 221051

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΚΘΕΣΗΣ
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, ΣΥΓΓΡΑΦΗΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ (ΠΕΖΩΝ, ΠΟΙΗΜΑΤΩΝ ΚΛΠ)
ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

Αγαπητοί συνάδελφοι κάντε κλικ για μεγένθυση

Είναι γνωστό ότι πολλοί συνάδελφοί, παράλληλα με τη καθημερινή κοινωνική τους προσφορά και την ενασχόλησή τους με τη Φαρμακευτική επιστήμη, ασχολούνται με ιδιαίτερη επιτυχία με τις καλές τέχνες, τη λογοτεχνία κ.ά.
Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, προκειμένου να προβάλει την ενασχόληση αυτή στο ευρύ κοινό της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας και να παρουσιάσει την καλλιτεχνική πλευρά των συναδέλφων, θα οργανώσει έκθεση με τίτλο "Εικαστική Δημιουργία των Φαρμακοποιών", από 11/5/2003 έως 25/5/2003 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Πολεμικού Μουσείου Θεσσαλονίκης. Στην Έκθεση θα παρουσιαστούν έργα ζωγραφικής, γλυπτικής, κατασκευές, βιβλία, ποιητικές συλλογές κ.ά. που προέρχονται από δημιουργία φαρμακοποιών του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και των άλλων Συλλόγων της Ελλάδας.
Την οργάνωση της Έκθεσης έχει αναλάβει ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης με τη συμπαράσταση του ΠΟλιτιστικού Καλλιτεχνικού Ομίλου Ελλήνων Φαρμακοποιών (ΠΟ.Κ.Ο.Ε.Φ.) Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να παρουσιάσουν έργα τους, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τους συναδέλφους κ.κ. Γιάννη Συλλιγνάκη (τηλ. 2310 250688) πρωινές ώρες και Βασίλειο Νικόλτσιο (τηλ. 2310 415020 & 6944 505120) απογευματινές ώρες, οι οποίοι έχουν αναλάβει το συντονισμό για τη δημιουργία της Έκθεσης.
Τα αντικείμενα που θα αποσταλούν θα πρέπει να πληρούν τους όρους που αναφέρονται στο συνημμένο πίνακα.
Από μέρους του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης θα καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια για την οργάνωση εκδήλωσης υψηλού επιπέδου.
Επισημαίνεται ότι επιβάλλεται η όσο το δυνατόν μαζικότερη παρουσία των φαρμακοποιών-καλλιτεχνών στην εκδήλωση.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 11 Μαίου στις 8:00 μ.μ.

Η Εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική χορηγία της Φαρμακευτικής εταιρείας OLVOS - GALENICA

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος          Ο Γραμματέας

κάντε κλικ για μεγένθυση κάντε κλικ για μεγένθυση κάντε κλικ για μεγένθυση

Όροι για τη συμμετοχή στην έκθεση

κάντε κλικ για μεγένθυση