ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ       ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ       ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ    57001 ΘΕΡΜΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΤΗΛ.ΚΕΝΤΡΟ 2310 498-500 FAX: 2310 498-700
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

       

       

       

Το Σάββατο 27/09/2003 στη Ν. ΡΑΙΔΕΣΤΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ έγινε η τελετή εγκαινίων των νέων ιδιόκτητων εγκαταστάσεων του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης σε ένα οικόπεδο 12 στρεμμάτων σε στεγασμένο χώρο 4.000τ.μ.
Τις εγκαταστάσεις μας εγκαινίασε ο Υπουργός Μακεδονίας - Θράκης κ. Χάρης Καστανίδης.
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών κ. Μαγκριώτης, οι τέως Υπουργοί και νυν Βουλευτές κ.κ. Παπαθεμελής και Κούβελας, οι Βουλευτές κ.κ. Ορφανός και Καλαφάτης, ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης κ. Ψωμιάδης, ο τέως Νομάρχης κ. Παπαδόπουλος, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μαργαρίτης, ο εκ των Αντιδημάρχων Θεσσαλονίκης κ. Γερογιάννης, ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Παπαδόπουλος, οι Αντιδήμαρχοι Θέρμης κα Αθανασιάδου και κ. κ. Ανθόπουλος, Κουγιουμτσίδης και οι εκπρόσωποι των υπηρεσιών Υγείας του Ν. Θεσσαλονίκης. Ακόμη οι Δήμαρχοι και συνάδελφοι - Συνεταίροι Αμυνταίου κ. Λιάσης και Αρναίας κ. Κατσιαμούρης, ο Πρόεδρος του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Βαγιωνάς και Ομοσπονδίας Συνεταιρισμών Φαρμακοποιών Ελλάδος κ. Γαλανόπουλος καθώς και Πρόεδροι και μέλη Δ.Σ. Συνεταιρισμών και Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας.
Επίσης παρευρέθησαν Μέτοχοι και Πελάτες Φαρμακοποιοί, Προμηθευτές, Συνεργάτες και Συνάδελφοι τόσο από την περιοχή μας όσο και από όλη την Ελλάδα.
O Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ι. Βασιλειάδης στην ομιλία του ανέπτυξε την πορεία και την προσφορά του ΣΥ.ΦΑ. στα μέλη και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο καθώς και τα οικονομικά μεγέθη του Συνεταιρισμού, ενώ ο Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Λ. Φαρσάκης παρουσίασε το όραμα και τους μελλοντικούς στόχους της επιχείρησης.
Μετά την τελετή των εγκαινίων έγινε ξενάγηση των καλεσμένων στις εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού και επίδειξη της λειτουργίας του Αυτόματου Συστήματος Εκτέλεσης παραγγελιών σε πραγματικές συνθήκες με ταυτόχρονη προβολή σε video wall.
Οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τον αριθμό των 1.400 και διασκέδασαν με κέφι στη δεξίωση που ακολούθησε στους χώρους των εγκαταστάσεων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Αγαπητοί συνάδελφοι,

Προτείνουμε σαν ημερομηνία διεξαγωγής των εγκαινίων των νέων εγκαταστάσεων μας την 27/09/03 ημέρα Σάββατο θεωρώντας ότι θα συμπέσει με την Γενική Συνέλευση διότι τα θέματά της προϋποθέτουν μεγάλη παρουσία μελών για την λήψη απόφασης και η τελετή των εγκαινίων θα δώσει την δυνατότητα μεγάλης παρουσίας συναδέλφων.

Για τον λόγο αυτό η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ.

Η Συνέλευση προβλέπεται να είναι μικρής διάρκειας.
Σε ότι αφορά το θέμα της Συνέλευσης που αφορά την μεταφορά της έδρας στο Δήμο Θέρμης, είχε γίνει αποδεκτό στις Γενικές Συνελεύσεις που αποφάσισαν την αγορά και τον εξοπλισμό του συγκεκριμένου καταστήματος και απαιτείται πλέον η τυπική αποδοχή της πλειοψηφίας για την ολοκλήρωση του θέματος.
Σε ότι αφορά το θέμα της Συνέλευσης που αφορά την αύξηση της συνεταιριστικής μερίδας, δεν πρόκειται για απόφαση καταβολής νέων χρημάτων στον Συνεταιρισμό αλλά για μετατροπή της ονομασίας ενός μικρού μέρους (EURO 1027,15) της πάγιας που έμεινε στον ΣΥ.ΦΑ. δεδομένου ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιστράφηκε στους Συνεταίρους το έτος 2000.

Δεν θελήσαμε να βάλουμε άλλα θέματα στην Ημερήσια Διάταξη για να μην σας απασχολήσουμε ιδιαίτερα, δεδομένου ότι δεν εκκρεμούν επείγοντα θέματα που να απαιτούν βάσει του Καταστατικού ισχυρή απαρτία μελών.
Έτσι, μετά την ολιγόλεπτη διάρκεια της Συνέλευσης, θα δοθεί ο χρόνος και η δυνατότητα σε εσάς και τον συνοδό σας να ξεναγηθείτε στις νέες εγκαταστάσεις μας αλλά και να δειπνήσετε παρέα με συναδέλφους και λοιπούς επισήμους, με την συνοδεία καλής μουσικής, στον ειδικά διαμορφωμένο για την περίσταση υπαίθριο χώρο μας.

Αγαπητοί συνάδελφοι, ελπίζουμε η έκκληση που κάνουμε για ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ στις εκδηλώσεις μας αυτές να σας ευαισθητοποιήσουν για να παρευρεθείτε ΟΛΟΙ. Για εμάς θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή και χαρά να σας υποδεχθούμε.
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου, βάσει του Νόμου και των άρθρων 21 του Καταστατικού, καλούνται τα μέλη του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Θεσ/νίκης ''ΣΥ.ΦΑ. ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ Σ.Π.Ε.'' σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 20η Σεπτεμβρίου του 2003, ημέρα Σάββατο και ώρα 6:00 μ.μ. στις νέες εγκαταστάσεις του Συνεταιρισμού στην Ν. Ραιδεστό του Δήμου Θέρμης Θεσ/νίκης.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Έγκριση εγγραφής - διαγραφής μελών (άρθρα 4 & 6).
2. Μεταφορά της έδρας του Συνεταιρισμού από τον Δήμο Θεσ/νίκης στο Δήμο Θέρμης και τροποποίηση του άρθρου 1.2 του καταστατικού.
3. Αύξηση του ποσού της συνεταιριστικής μερίδας, μετατροπή αυτής από δραχμές σε ΕΥΡΩ και τροποποίηση του άρθρου 12.2 του καταστατικού.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ: Σε περίπτωση μη απαρτίας εφαρμόζονται οι διατάξεις του Καταστατικού (άρθρο 22). Συνεπώς εάν δεν υπάρξει απαρτία στις 20/09/03, επαναληπτική Γενική Συνέλευση θα γίνει το επόμενο Σάββατο 27/09/03, στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα. Την ίδια ημερομηνία (Σάββατο 27/09/03) το Δ.Σ. προγραμμάτισε και την διεξαγωγή των εγκαινίων των νέων μας εγκαταστάσεων. Εντός των ημερών θα σας αποσταλεί η σχετική Πρόσκληση.