ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΜΟΥ 69 2ος ΟΡΟΦΟΣ Τ.Κ. 54623

ΤΗΛ: 2310-275791 FAX: 2310-227525 ΑΥΤ.ΤΗΛ.: 2310-221051

Προς: Τους Φαρμακοποιούς του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσ/νίκης

Θέμα: Δια βίου εκπαίδευση Φαρμακοποιών

Συνάδελφοι,

Όπως γνωρίζετε, ο Σύλλογος ξεκίνησε την Άνοιξη του 2001, την "δια βίου εκπαίδευση των Φαρμακοποιών" της πόλης μας, με μια σειρά μαθημάτων που έχουν σκοπό την επιμόρφωσή μας σε θέματα που άπτονται της καθημερινής λειτουργίας του φαρμακείου και της άσκησης του λειτουργήματος του Φαρμακοποιού.
Ο πρώτος κύκλος των μαθημάτων ολοκληρώθηκε τον Ιούνιο του 2001, ο δεύτερος τον Δεκέμβριο του 2001, ο τρίτος τον Ιούνιο του 2002 και ο τέταρτος, με την εκπαίδευση στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές 450 συναδέλφων, τον Ιούνιο του 2003 και σημείωσαν μεγάλη επιτυχία σε όλους τους τομείς.
Η νέα χρονιά θα είναι για το Σύλλογό μας γεμάτη από ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, με κορυφαία στιγμή το Συνέδριο-Έκθεση Pharma Point 2004.

Στα πλαίσια της "δια βίου εκπαίδευσης των φαρμακοποιών" ξεκινάμε το νέο κύκλο μαθημάτων με τη διοργάνωση επιστημονικής εκδήλωσης με θέμα "Στυτική Δυσλειτουργία". Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2004, στις 19.30, στο ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς (αίθουσα Αριστοτέλης Ι) σε συνεργασία με τις φαρμακευτικές εταιρείες BAYER και GLAXOSMITHKLINE.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισήγηση από τον κ. Δ. Χατζηχρήστου, αναπληρωτή καθηγητή ουρολογίας του ΑΠΘ, με θέμα "Η στυτική δυσλειτουργία ως νόσος". Θα ακολουθήσει εισήγηση του κ. Νίκου Χούλη, καθηγητή φαρμακευτικής του Παν/μίου Αθηνών, με θέμα "Βαρντεναφίλη: Μεγιστοποιώντας την ικανοποίηση των ανδρών", καθώς και η εισήγηση "Αντιμετωπίζοντας τον καρδιολογικό ασθενή" του κ. Ι. Κανονίδη, αναπληρωτή καθηγητή καρδιολογίας του ΑΠΘ.
Θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση και η εκδήλωση θα κλείσει με την παράθεση δείπνου.
κάντε κλικ για μεγένθυση
Το πάνελ των ομιλητών
κάντε κλικ για μεγένθυση
Στυγμιότυπο από την κατάμεστη αίθουσα
κάντε κλικ για μεγένθυση
Στυγμιότυπο από την κατάμεστη αίθουσα
κάντε κλικ για μεγένθυση
Στυγμιότυπο από την κατάμεστη αίθουσα
κάντε κλικ για μεγένθυση
Στυγμιότυπο από τη δεξίωση που ακολούθησε την ημερίδα
κάντε κλικ για μεγένθυση κάντε κλικ για μεγένθυση
Στυγμιότυπα από τη δεξίωση. Από αριστερά ο αντιπρόεδρος του Φ.Σ.Θ. κ. Γιάννης Νούλης, ο γραμματέας του Φ.Σ.Θ. κ. Διονύσης Ευγενίδης και ο πρόεδρος του Φ.Σ.Θ. κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης

Σας καλούμε να δώσετε μαζικά το παρόν στο πρώτο ραντεβού μας για το 2004.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος                       Ο Γραμματέας

Κυριάκος Θεοδοσιάδης           Διονύσης Ευγενίδης