ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΕΡΜΟΥ 69 2ος ΟΡΟΦΟΣ Τ.Κ. 54623

ΤΗΛ: 2310-275791 FAX: 2310-227525 ΑΥΤ.ΤΗΛ.: 2310-221051

ΑΠΟΝΟΜΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

Στις 26 Μαϊου πραγματοποιήθηκε από τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης, η εκδήλωση απονομής υποτροφιών στη μνήμη Τάσου Καραγκούνη, στο Συνεδριακό Κέντρο της Τράπεζας Πειραιώς στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ο Τάσος Καραγκούνης διετέλεσε επί σειρά ετών Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης και οι υπηρεσίες που προσέφερε στο Σύλλογό μας αλλά και στο φαρμακευτικό κόσμο της χώρας γενικότερα, ήταν ανεκτίμητες.

  

Ο θεσμός των υποτροφιών στα παιδιά των φαρμακοποιών που πέρασαν μετά από εξετάσεις στα ΑΕΙ της χώρας, ξεκίνησε το 2000 και πραγματοποιείται κάθε χρόνο με μεγάλη επιτυχία. Στη φετινή εκδήλωση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι του Νομάρχη και του Δημάρχου Θεσ/νίκης, ο αντιπρόεδρος του Β΄ ΠΕΣΥ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτριος Γάκης, ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού τμήματος του ΑΠΘ κ. Μανώλης Γεωργαράκης και άλλοι επίσημοι.

  

Την εκδήλωση προλόγισε ο Γραμματέας του Συλλόγου μας κ. Διονύσιος Ευγενίδης σε μία κατάμεστη αίθουσα από συγγενείς και φίλους των βραβευθέντων φοιτητών αλλά και συναδέλφους και φίλους του αείμνηστου Τάσου Καραγκούνη. Στην ομιλία του αναφέρθηκε στην εξέλιξη της εκδήλωσης σε θεσμό, που έχουν αγκαλιάσει με θέρμη όχι μόνο οι φαρμακοποιοί αλλά και η κοινωνία και τα ΜΜΕ της πόλης μας. Ο θεσμός αυτός έχει στόχο να αναπτύξει ένα κλίμα αλληλεγγύης μεταξύ των συναδέλφων αλλά και να δημιουργήσει την αίσθηση μιας ευρύτερης οικογένειας.

Τα αναμνηστικά διπλώματα και τις υποτροφίες απένειμαν η συνάδελφος κυρία Καραγκούνη-Κεχαγιά Ελένη, σύζυγος του θανόντος προέδρου, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, μέλη των Δ.Σ. του ΣΥ.ΦΑ., της ΟΣΦΕ και της ΠΑΝΣΥΦΑ καθώς και οι εκπρόσωποι των χορηγών εταιρειών τις οποίες το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά. Στη φετινή εκδήλωση συμμετείχαν οι φαρμακευτικές εταιρείες ABBOT, BOEHRINGER INGELHEIM, ELPEN, GLAXO SMITH KLINE, JANSSEN, LAVIPHARM A.E., LOBELIN PHARMACARE, NOVARTIS, ROCHE, WYETH, καθώς επίσης και η IMS, η Τράπεζα Πειραιώς, ο Π.Φ.Σ. η Ο.Σ.Φ.Ε. και ο ΣΥ.ΦΑ. Θεσσαλονίκης.

  

Μετά το τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δεξίωση όπου οι τιμηθέντες νέοι φοιτητές 22 κορίτσια και 17 αγόρια, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους και να ανταλλάξουν σκέψεις, αλλά και να δεχθούν τα συγχαρητήρια και τις ευχές των παρισταμένων.

Οι τιμηθέντες με υποτροφία 39 νέοι φοιτητές είναι: ΑΔΑΜΙΧΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΒΑΡΛΑΜΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΣΟΦΙΑ, ΓΚΟΥΒΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΕΥΚΑΡΠΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΑΡΙΑΝΑ, ΖΑΜΠΕΡΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΖΑΧΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΖΩΪΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΥΣΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΚΟΡΥΦΙΔΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ, ΛΑΤΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΛΥΤΡΑ ΜΑΡΙΑ, ΜΑΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑΣ, ΜΕΛΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΜΟΥΣΑΛΑΜ ΑΡΤΕΜΙΣ ΡΙΧΑΝΑ, ΜΠΙΚΟΥ ΑΝΝΑ, ΜΠΟΖΑΜΠΑΛΙΔΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΜΠΟΣΚΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, ΜΠΟΥΣΜΠΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΜΥΛΩΝΑ ΑΝΝΑ, ΜΥΛΩΝΑΚΗ ΣΟΦΙΑ, ΝΤΟΓΡΑΜΑΤΖΗ ΜΕΛΠΟΜΕΝΗ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΡΟΒΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΣΕΪΤΑΝΙΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΣΙΣΚΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΣΚΑΡΑΜΑΓΚΑΣ ΑΡΓΥΡΗΣ, ΣΤΑΜΙΡΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΣΥΓΓΟΥΡΙΔΟΥ ΡΑΧΗΛ, ΤΣΙΑΡΤΣΙΑΡΗ ΕΥΦΗΜΙΑ, ΤΣΙΚΟΥΡΙΑΔΟΥ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ, ΤΣΟΚΑΝΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΦΛΩΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ.

Για το Δ.Σ. του Φ.Σ.Θ.

Ο Πρόεδρος                           Ο Γραμματέας

Κυριάκος Θεοδοσιάδης           Διονύσης Ευγενίδης