"Φάρμακα: νέες τεχνολογίες - φαρμακευτική φροντίδα"

Το 12ο Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο, που διοργανώνεται κάθε δύο χρόνια από την Πανελλήνια Ένωση Φαρμακοποιών, συγκεντρώνει φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, ιδιοκτήτες φαρμακείων και μη, με σκοπό να ενημερωθούν για τις νεώτερες επιστημονικές εξελίξεις, να ανταλλάξουν προβληματισμούς, απόψεις και γνώσεις. Για το έτος 2005, το Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Συνέδριο της Π.Ε.Φ. θα διεξαχθεί στις 14 - 16 Μαΐου, στον πολυχώρο "ΑΘΗΝΑΪΣ".
"Φάρμακα: νέες τεχνολογίες - φαρμακευτική φροντίδα" είναι το κεντρικό θέμα που θα περιλαμβάνει ομιλίες από διακεκριμένους επιστήμονες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ακόμη, θα πραγματοποιηθούν 4 κεντρικά συμπόσια με θέματα:


Το πρόγραμμα του Συνεδρίου θα περιλαμβάνει επίσης 3 δορυφορικά συμπόσια με την χορηγία εταιριών, καθώς και επίσημο δείπνο το βράδυ του Σαββάτου για όλους τους Συνέδρους.

Πρόεδρος του 12ου Συνεδρίου είναι ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Α.Π.Θ., κ. Αστέριος Τσιφτσόγλου, και πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής ο πρόεδρος της Π.Ε.Φ. κ. Αντώνης Αυγερινός. Στην επιτροπή συμμετέχουν, εκτός από το Δ.Σ. της Π.Ε.Φ., εκπρόσωποι του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, των Φαρμακευτικών Συλλόγων Αττικής, Πειραιά, Θεσσαλονίκης και της Π.Ε.Φ.Ν.Ι.

Επιστημονική Επιτροπή

Κόστος συμμετοχής
· Εγγραφή έως 15/4/2005: 60 Ευρώ
· Εγγραφή μετά την 15/4/2005: 70 Ευρώ
· Φοιτητές: 10 Ευρώ

Σημαντικές ημερομηνίες
Η προθεσμίας υποβολής περιλήψεων έληξε: μετά από παράταση στις 25/02/2005
· Λήξη προθεσμίας υποβολής πλήρων κειμένων: 15/03/2005

Γλώσσα
Οι επίσημες γλώσσες του συνεδρίου είναι η ελληνική και η αγγλική.

Διαμονή
Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την εταιρία Κ-Προβολή.

Πληροφορίες
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην οργανώτρια εταιρία Κ-Προβολή: τηλ. 210 271502, fax. 210 2714437, e-mail: vicky@kprovoli.gr